Butik

Fratida er et lille firma på Bornholm, hvor vi handler med gamle og antikke møbler og interiør til hjemmet. Vi sætter møblerne i stand efter behov. Til det bruger vi det fremragende mærke Annie Sloan Chalk Paint, som vi også forhandler. Vi tager også gerne imod specialopgaver, så du er altid velkommen til at kontakte os herom på mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi har mange fine antikke møbler og gamle ting på vores lager, som endnu ikke er sat i stand eller lagt på nettet. Hvis der er noget specielt, du søger, så send os en mail. Måske har vi det på lager.

Hos os kan du også finde tøj fra du Milde, King Louie, Margot, Le Pep, Weiz Copenhagen og Jumperfabriken samt fodtøj fra Art, El Naturalista og Neosens. Vi går op i god kvalitet og bæredygtighed, hvilket vores valg af mærker afspejler.

Butikken er åben året rundt, i vintersæsonen dog kun i weekenden, men vi åbner gerne efter aftale. Vi glæder os til at se dig i butikken på Svanekevej 18 i Østermarie.

Åbningstider

I uge 26-36 er vores åbningstider således:

Søndag-mandag lukket
Tirsdag-fredag kl. 11-17.30
Lørdag kl. 11-16

Vi åbner gerne uden for de faste åbningstider efter aftale.

Transport/flytning

Vi har desuden en transportvirksomhed, som tager sig af flytninger og transport både på og uden for Bornholm. Vi har pr. 1/8-2019 overtaget Palles Flyttetrans. Vi har naturligvis godsforsikring, så dine ting er i gode hænder hos os. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Du er altid velkommen til at kontakte os enten via mail eller på telefon 4027 5153 (butik) eller 2126 1760 (flytning/transport). 

Med venlig hilsen

Thomas og Rikke

groentskab

Gå til toppen